ELBILMEK-LOGO

AKTUELT

Elbilmek sponser Teslabjorn

Elbilmek sponser Teslabjørn

Vi er stolte av å sponse Teslabjørn. Se Bjørn Nyland forklare hvorfor han ønsker å samarbeide med Elbilmek, og en ydmyk daglig leder som forteller litt om hvordan det er her hos oss.
Nissan Leaf med batterifeil

Nissan Leaf med batterifeil

En kunde kom til oss fordi denne Leafen sluttet å starte. Vi feilsøkte batteriet og fikset problemet. Snurr film og se selv hva som var feil.

Vi kjøpte en ødelagt Kia Soul – part 1

En kunde ved navn Håkon hadde en Kia Soul som plaget han med gjentatte feil. For noen år siden ble batteriet byttet på garanti, deretter ble batteriladeren i bilen byttet. Men da bilen begynte å bare ville kjøre et par kilometer av gangen før den stoppet og måtte startes på nytt, da ville Håkon kvitte seg med den.
Vi kjøpte en ødelagt Kia Soul

Vi kjøpte en ødelagt Kia Soul – part 2

I første del av denne historien fortalte vi om en ødelagt Kia Soul som vi kjøpte av Håkon, som var lei av at bilen hele tiden stoppet etter få kilometer. Nå er den tauet inn på elbilverkstedet vårt. Bli med inn sammen med teknikerne og se hva som var årsaken til den uvanlige feilen på bilen.
VÅRE ELBILTJENESTER

Vi kjøper elbilen din

Hvis du ønsker å selge elbilen din, så kan vi hjelpe deg! Vi forstår at det kan være en tidkrevende og komplisert prosess å selge bil. Vi kan kjøpe din elbil – en effektiv og trygg prosess som gjør bilsalget enkelt.