ELBILMEK-LOGO

KONTAKTINFORMASJON

Telefonnummer

E-post

Besøk oss

Åpningstider

Har du et spørsmål?

Vi er her for å hjelpe og svare på de spørsmålene du har. Vi ser frem til å høre fra deg 🙂

Kontakt oss

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi har listet de spørsmålene vi ofte får fra våre kunder. Finner du ikke det du lurer på, ta gjerne kontakt med oss.

Du kan kontakte oss på følgende måter:

Våre åpningstider varierer, men du kan finne detaljert informasjon på vår nettside under «Åpningstider». Vi tilbyr også Sharebox-tjenesten for reparasjon og service utenom ordinære åpningstider.

Nei, bruk av Sharebox er inkludert i tjenesten. Du betaler kun for den ordinære reparasjonen eller servicen.

Du kan enkelt bestille service eller reparasjon ved å kontakte oss via telefon, e-post eller ved å bruke vårt online bookingsystem på nettsiden.

Ja, vi tilbyr Sharebox-tjenesten som gjør det mulig å levere og hente bilen utenfor ordinære åpningstider. Følg instruksjonene for Sharebox-tjenesten for en smidig opplevelse.

Vi betjener alle typer elbiler og har erfaring med ulike merker og modeller. Vårt dedikerte team av høyt kvalifiserte fagarbeidere har spesialkompetanse innen elbilteknikk.

Elbilmek skiller seg ut som Norges eldste rendyrkede elbilverksted, med fokus på rimelige løsninger, grundig arbeid og kvalifiserte medarbeidere. Vi legger stor vekt på å tilby uovertruffen ekspertise innen elbilfaget.

Elbilmek har en lang historie med dedikasjon til elbilfaget, og vi streber alltid etter å finne de rimeligste og beste løsningene for våre kunder. Vi forplikter oss til grundig arbeid og har et team av høyt kvalifiserte fagarbeidere.

Ja, det går buss fra Avstikkeren, ca 100 meter fra Elbilmek på gamle Drammensvei. Bussen, nummer 71, går østover i retning Asker og vestover i retning Drammen. Buss 71 mot Drammen via Lierbyen går fra Asker stasjon, og samme nummer går fra Drammen stasjon i retning Asker.

Heidi GjestadHeidi Gjestad
11:16 22 Mar 24
Veldig imøtekommende og hyggelige ansatte med gode priser. De tok oss inn på kort varsel fordi vi skulle på en lengre biltur utenbys, noe som vi setter stor pris på! Kommer til å benytte oss av tjenestene deres igjen.
Irena TamošaitienėIrena Tamošaitienė
12:48 18 Mar 24
HåkonHåkon
08:39 08 Mar 24
Må innrømme at jeg var veldig engstelig når jeg skulle til denne verkstedtimen. Har så utrolig dårlig erfaring med verksted service fra Tesla Drammen og andre bilmerker. Der blir man møtt av sure ansatte, sparkemerker i dørtrekk og generelt mye slurv under arbeid gang på gang på gang på gang.Skepsisen gikk fort bort når jeg kom inn til servicemottaket hos Elbilmek. Hyggelige og profesjonelle ansatte som er klare for å yte god service. Bilen ble påbegynt innen få minutter etter levering. Ferdig på avtalt tid og til avtalt pris. Bilen så urørt ut og like fin som da den ble levert. Bedre enn dette kan det ikke bli :)Fikk også god forklaring på tilstanden til bremsene og tips fremover.Er hvertfall ingen tvil om hvilket verksted vi velger neste gang, og hvilket verksted vi skal anbefale videre :)Anbefales!
Rudi Nicolay SteenRudi Nicolay Steen
07:31 08 Mar 24
Var innom de i går, for hadde blitt henvist dit av andre kollegaer i bransjen. En virkelig hyggelig og profesjonell bedrift, godt mottatt av alle og fikk det samme inntrykket som jeg hadde forventet. Jeg setter ekstra pris på kundeservice og har mye med det i hverdagen min, da er det viktig å gi tilbakemelding på de gode opplevelsene jeg får. Her har de satt en god standard som jeg håper andre kan se til.Takk for en hyggelig opplevelse.
Mantas StaponkusMantas Staponkus
13:46 07 Mar 24
Geir Stian JorgensenGeir Stian Jorgensen
10:36 23 Feb 24
Suverene!!!Hvis du skal fikse noe på din elbil, look no further. De leverte vesentlig bedre priser og ENORMT mye bedre service enn det jeg fikk andre steder. Kommer aldri til å bruke et annet sted, dette er stedet å gå.Takk for ekstra servicen jeg fikk sist, dere gjorde en vond situasjon mindre vond for meg.Tusen takk!
Eystein SandvikEystein Sandvik
14:04 14 Feb 24
Som alltid god service, raske og detaljerte tilbakemeldinger. Hos Elbilmek har de fagfolk som reparere elbilen din til svært konkurransedyktige priser. I mitt tilfelle klarte ikke merkeverkstedet å finne feilen, Elbilmek fant ut av det med en gang! BMW i3
js_loader
VÅRE ELBILTJENESTER

Vi kjøper elbilen din

Hvis du ønsker å selge elbilen din, så kan vi hjelpe deg! Vi forstår at det kan være en tidkrevende og komplisert prosess å selge bil. Vi kan kjøpe din elbil – en effektiv og trygg prosess som gjør bilsalget enkelt.