KONTAKTINFORMASJON

Telefonnummer

E-post

Besøk oss

Åpningstider

Har du et spørsmål?

Vi er her for å hjelpe og svare på de spørsmålene du har. Vi ser frem til å høre fra deg 🙂

Kontakt oss

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi har listet de spørsmålene vi ofte får fra våre kunder. Finner du ikke det du lurer på, ta gjerne kontakt med oss.

Du kan kontakte oss på følgende måter:

Våre åpningstider varierer, men du kan finne detaljert informasjon på vår nettside under «Åpningstider». Vi tilbyr også Sharebox-tjenesten for reparasjon og service utenom ordinære åpningstider.

Nei, bruk av Sharebox er inkludert i tjenesten. Du betaler kun for den ordinære reparasjonen eller servicen.

Du kan enkelt bestille service eller reparasjon ved å kontakte oss via telefon, e-post eller ved å bruke vårt online bookingsystem på nettsiden.

Ja, vi tilbyr Sharebox-tjenesten som gjør det mulig å levere og hente bilen utenfor ordinære åpningstider. Følg instruksjonene for Sharebox-tjenesten for en smidig opplevelse.

Vi betjener alle typer elbiler og har erfaring med ulike merker og modeller. Vårt dedikerte team av høyt kvalifiserte fagarbeidere har spesialkompetanse innen elbilteknikk.

Elbilmek skiller seg ut som Norges eldste rendyrkede elbilverksted, med fokus på rimelige løsninger, grundig arbeid og kvalifiserte medarbeidere. Vi legger stor vekt på å tilby uovertruffen ekspertise innen elbilfaget.

Elbilmek har en lang historie med dedikasjon til elbilfaget, og vi streber alltid etter å finne de rimeligste og beste løsningene for våre kunder. Vi forplikter oss til grundig arbeid og har et team av høyt kvalifiserte fagarbeidere.

Ja, det går buss fra Avstikkeren, ca 100 meter fra Elbilmek på gamle Drammensvei. Bussen, nummer 71, går østover i retning Asker og vestover i retning Drammen. Buss 71 mot Drammen via Lierbyen går fra Asker stasjon, og samme nummer går fra Drammen stasjon i retning Asker.

Vi kjøper elbilen din

Hvis du ønsker å selge elbilen din, så kan vi hjelpe deg! Vi forstår at det kan være en tidkrevende og komplisert prosess å selge bil. Vi kan kjøpe din elbil – en effektiv og trygg prosess som gjør bilsalget enkelt.