ELBILMEK-LOGO

Vurderer du å selge elbilen?

Er elbilens beste kilometer tilbakelagt? Er den plaget av mangler og stadige reparasjonsbehov? Er du usikker på om du skal fortsette å investere tid og penger i den? Det går bra. Vi har en løsning for deg.

Start video
  • Vi kjøper kun elbiler som er eldre enn 5 år
  • Vi kjøper gjerne elbiler som trenger reparasjon
  • Kontakt oss via skjemaet nederst på siden


HVORDAN FUNGERER DET?

Kontakt Logo

Fortell oss om bilens tilstand og eventuelle problemer den måtte ha.

 

Car-wash

Vi kan elbiler og markedet. Vi gir deg en gratis verdivurdering av elbilen din, og gir deg et pristilbud.

Deal logo

Hvis du godtar tilbudet, så kjøper vi elbilen din og sørger for et effektivt oppgjør sånn at du får pengene raskt.

KOM I GANG

Selge elbil
New Car
Elbilverksted
Elbilverksted
Elbilverksted

Hvorfor SELGE ELBILEN TIL OSS?

ELBILMEK-LOGO

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi skjønner at prosessen med å selge elbil kan føre til en del spørsmål. Vi er her for å gi deg klare og nyttige svar. Enten du lurer på hvordan vurderingsprosessen fungerer, hva slags dokumentasjon du trenger, eller hvordan du kan få den beste prisen for din elbil. Vi har samlet informasjon her, sånn at du enklere kan forstå salgsprosessen.

Elbilmek tilbyr en enkel og stressfri løsning for de som har eldre elbiler med reparasjonsbehov. Ved å selge til oss, kan du unngå bekymringer knyttet til ytterligere problemer og reklamasjoner etter salget. Vi gir også gratis vurdering og et konkurransedyktig pristilbud.

  • Bli kontaktet: Gi oss informasjon om bilens tilstand og eventuelle problemer den måtte ha.
  • Gratis vurdering: Vi gir deg en gratis verdivurdering av elbilen din og presenterer et pristilbud.
  • Rask og enkel transaksjon: Hvis du aksepterer tilbudet, kjøper vi elbilen din og sørger for en rask og effektiv transaksjon, slik at du får pengene raskt.*

Vi er interessert i elbiler i alle tilstander, inkludert de som krever reparasjoner. Gi oss informasjon om bilens tilstand, og vi vil vurdere den for deg. Vi er erfarne med elbiler og kan gi deg en rettferdig vurdering.

Nei, når du selger elbilen din til Elbilmek, tar vi over ansvaret for bilen, inkludert eventuelle reklamasjoner eller problemer som oppstår etter salget. Dette gir deg trygghet og frigjør deg fra ytterligere bekymringer.

Vi streber etter å gjennomføre transaksjonen så raskt som mulig. Når du har akseptert tilbudet, sørger vi for en effektiv oppgjørsprosess, og du får pengene raskt.

Nei, vi legger vekt på å være transparente i hele prosessen. Det er ingen skjulte kostnader eller avgifter. Vi gir deg en klar oversikt over tilbudet, og det beløpet du godtar er det du mottar.

VÅRE ELBILTJENESTER

TA EN PRAT MED OSS

Ved å velge Elbilmek, bidrar du til å redusere miljøpåvirkningen ved å gi elbilen en ny sjanse i stedet for at den ender opp som skrot. Kontakt oss i dag, og la oss hjelpe deg med overgangen fra din gamle elbil til en mer lønnsom og enklere opplevelse.