ELBILMEK-LOGO

Personvern

Våre brukeres tillit er av største viktighet for oss og derfor følger vi en strikt integritetspolicy. Den forklarer hvordan og hvorfor vi samler inn og anvender informasjonskapsler (cookies), og hvordan vi beskytter brukernes integritet.

Bruk av informasjonskapsler og andre måleverktøy

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre det lettere å bruke våre websider og kan brukes for å personalisere visse deler av innholdet. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og lagres av din nettleser. Informasjonen som lagres kan være opplysninger om hvordan våre brukere har surfet på og anvendt våre nettsider, og om hvilken nettleser de har brukt.

Vi anvender statistikk om brukere og trafikk/trafikkleverandører i aggregert form. Statistikken inneholder aldri noen form for personlig informasjon, alt er anonymt. IP-adresser lagres ikke i vår database der vi lagrer atferd på nettstedet, derfor kan informasjon om deg som bruker aldri kobles sammen med din identitet. Din IP-adresse lagres av sikkerhetsmessige årsaker bare i de tilfeller du selv aktivt registrerer deg på nettstedet.

Formål:
  • Utvikle og forbedre nettstedet gjennom å forstå hvordan det anvendes.
  • Beregne og rapportere brukerantall og trafikk.
  • Gjøre det lettere for deg å navigere på nettstedet.
  • Gjøre det mulig for systemet å kjenne igjen faste brukere for å kunne tilpasse tjenestene.
  • Iblant anvender vi tredjepartsinformasjonskapsler fra andre firma for å gjøre markedsundersøkelser og trafikkmålinger, og for å forbedre funksjonaliteten på nettstedet.
Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse websider, kan forhindre tilgang til medlemssider og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics kan dette deaktiveres på adressen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Mer informasjon om hvordan du kan unngå informasjonskapsler kan du lese på www.allaboutcookies.org.

KJØPSBETINGELSER

Om returer, reklamasjoner og lov om forbrukerkjøp

Returrett

Som kunde har du rett til å returnere kjøpt vare innen 30 dager etter at du mottat varen. Retur av vare kan skje i våre lokaler mot fremvisning av følgeseddel/kvittering som fulgte varen ved levering. Varen og dens forpakning skal returneres i uskadd stand.

Uavhentede pakker

For alle pakker som ikke hentes ut innen 14 dager forbeholder vi oss retten å returnere varen uten å meddele deg om dette nærmere.

Force Majeure

Hendelser som krig, naturkatastrofer, stridigheter i arbeidsmarkedet, streik, myndighetsbeslutninger, uteblitte leveranser fra underleverandører, fordyrende omstendigheter samt likeverdige hendelser utenfor Mekonomens kontroll, som ikke kunnet forutses, skal henføres til Force Majeure. Dette innebærer at Elbilmek AS befris fra sine forpliktelser til å fullføre inngåtte avtaler.

Levering

Leveringstiden angis i handlevognen under respektive fraktmåte. Om en vare har avvikende leveringstid står det angitt ved respektive vare og vi informerer også om angitt leveringstid ikke kan oppfylles. Om vi ikke leverer innen angitt tid har du rett til å avbryte ditt kjøp. Ved større kampanjer kan leveringstiden bli noe lengre.

Priser og betaling

Hver vare angis med pris inklusive moms. I handlevognen kan man se den totale prisen inklusive alle avgifter, moms, frakt og betaling. Du betaler først varen når du henter i butikk.

Rabatter

Rabatter og tilbud på elbilmek.no kan ikke kombineres med hverandre om ikke dette har blitt angitt.

TILBUD-produkter

For produkter som selges på TILBUD gjelder hverken bytte- eller returrett. Derimot kan du selvsagt reklamere på produktet.

Reklamasjon

Elbilmek følger gjeldende lov og rett knyttet til reklamasjoner. Et nytt produkt kjøpt over disk kan reklameres på inntil 2 eller 5 år avhengig av produktets forventede levetid. Disse rettighetene er knyttet opp til Lov om forbrukerkjøp. Er varen kjøpt og montert på et av kjedens verksteder så gjelder håndverkertjenesteloven. Husk at vi har behov for kvitteringen på kjøpet ved eventuell reklamasjon.For mer informasjon se forbrukerrådets nettside; https://www.forbrukerradet.no/forside/feil-ved-vare/

Returer

Returner produktet i samme stand som du mottok den.

Forbehold om skrive-/trykkfeil og om varen er utsolgt

Vi tar forbehold for eventuelle feil, det vil si feilaktig informasjon gjeldende for eksempel priser. Dette kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Verken Mekonomen eller kunden er bundet av avtalen om den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en skrive-/trykkfeil. Elbilmek AS forbeholder seg retten til å kansellere kundens bestilling eller deler av denne dersom varen er utsolgt. Om varen er utsolgt vil kunden få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om erstatningsvare. Kunden kan velge enten å akseptere Elbilmeks nye tilbud med de endringer som er nærmere angitt i forhold til kundens opprinnelige bestilling eller å kansellere bestillingen.

Aldersgrense

For å handle på nettsiden til elbilmek.no må du være minst 18 år gammel.

ANGRERETT

Angrerett og angrefrist

Din angrerett (angrefristen) gjelder i 14 dager. I din melding til oss må det klart framgå at du angrer deg. Angrefristen begynner å løpe den dag du tok imot varen eller en vesentlig del av den. Om avtalen gjelder en spesialprodusert vare – eller en vare som har fått et tydelig personlig preg, begynner angrefristen å løpe den dagen vi sender informasjon om produktet.

Du har ikke angrerett dersom varen eller tjenesten:

  • er påbegynt under angrefristen med ditt samtykke
  • er spesialbestilt for deg
  • har pris som er beroende av finansmarkedets svingninger, for eksempel en aksje
  • varen ikke kan returneres på grunn av sin tilgjengelighet
  • forseglingen er brutt på lyd- eller bildeopptak eller dataprogram. Med forsegling avses også teknisk plombering.
Når du mister din angrerett

Du er skyldig i å holde varen i like god stand som når du fikk den. Du kan ikke bruke den, men naturligvis forsiktig undersøke den. Om varen blir skadd eller blir borte på grunn av at du er uvøren mister du angreretten.